HŐS VAGYOK - nálunk Te is szuperhős lehetsz

Regisztráció - csatlakozás
- Csatlakozás -

A HŐS VAGYOK online és esetenként személyes foglalkozásokon filmes mozdulatokat, ütések, rúgások, fegyver (kard, bot, egyéb) forgatást, küzdelmeket, reakciókat, kis koreográfiákat gyakorlunk. Az edző minden esetben tudatosítja a gyermekekben, hogy ezek fikciók, színjátszás, csak eljátsszuk a küzdelmeket és ezeket a foglalkozáson kívül másokon bemutatni tilos. Továbbá a hős feladatának megerősítése, gyengébbek védelme az irányvonal, nem pedig az erőszak képviselése. További cél a mozgás élményének erősítése, kéz, láb koordináció és egyéb szükséges kondícionális képességek fejlesztése valamint a filmek iránt érdeklődő, filmhősöket bálványozó gyerekeknek kis kulissza betekintést mutatni a filmes világba. A foglalkozás nem kaszkadőr, vagy egyéb filmes képzés.

Csatlakozó Hős (Gyerkőc) neve
Kapcsolattartó
szülő, gondviselő
Levelezési cím
tagsági kártya és egyéb ajándékok küldéséhez
Számlázási cím
amire a számlát állíthatom
Ugyan az, mint a kapcsolattartó neve és levelezési címe
Bejelentkezéshez
E-mail cím a fentebb megadott lesz
Ha ajánlotta valaki
Kuponkód

Ezen regisztrációval (szülőként, gondviselőként) hozzájárulok, hogy a leírtak ismeretében gyermekem a feljebb említett gyakorlatokat, helyzet szituációkat gyakorolja.

A nyilatkozatban megadott adatokat a GDPR irányelveknek megfelelően bizalmasan kezeljük. Harmadik fél felé nem szolgáltatjuk. A "Regisztráció elküldése" gombra kattintva egy úttal kijelented, hogy az "Adatvédelmi tájékoztató"-t - amely ide kattintva megtekinthető - elolvastad, továbbá elfogadod, hogy a honlap fejlesztéseiről, újdonságokról és egyedi ajánlatokról időszakosan hírlevelet küldünk. Ezekről természetesen le lehet majd iratkozni.

HŐS VAGYOK - szuperhős gyerek foglalkozás