Szia ! Üdv a HŐS Teremben!

Hős INFÓ:

03.30 | Az első leckesorozatot (modult) már meg is rendelheted regisztráció után. A Nunchaku #1-es modul alapokkal foglalkozik. 9 db 5-10 preces videót tartalmaz, amelyeken keresztül segítelek a nunchaku forgatás első lépéseiben. Az 1. lecke ingyenesen megtekinthető!!! Keresd a "leckék" menüponton keresztül!

03.09 | Készülnek a leckék! 5-10 perces videók segítségével lépésről-lépésre haladhatsz hamarosan a nunchaku, majd kard, bot, pöröly és kard+pajzs technikák tanulásával. Egymás után kerülnek feltöltésre!

01.25. | A "készítsd el" oldalon már a pöröly  késztés sablonja is elérhető!!! Hajrá! Legyen saját pörölyod!! :)

01.25 | Ezen oldal egyes tartalmai jan. 25-től csak aktív tagsággal érhető el! Ha ilyet tapasztalsz, hosszabbítsátok meg a tagságot! Csak egy-két lépés. Infó itt »

Érdemes benézni a "készítsd el" oldalra!!! Felkerült egy új sablon!

FIGYELEM! Január 11-től AKTÍV tagjaink fogják csak elérni ezen oldal tartalmait! Addig kérlek aktiváld a tagságod HA még nem lenne... Fent találsz egy AKTÍV / NEM aktív jelzést a TAGSÁGODDAL kapcsolatban. Ha nem aktív, a tagság meghosszabbításról ide kattintva olvashatsz » 

Boldog Új Évet!!! 😊 Igazán vidám és fejlődésben, szorgalomba és kitartásban gazdag 2021-es évet kívánok! 

ÉLŐ EDZÉS-en részvétel !!! Csatlakozás a zárt csoporthoz Jelenleg a teljes HŐS foglalkozás a "HŐS VAGYOK - Edzés" zárt, facebook csoportban zajlik ... Ha befizetted a tagsági díjat, tagságod aktív, keresd fel a csoportot és csatlakozz. Csatlakozási kérelemnél "Egyéni jelszónak"  a tagsági azonosítódat (itt a menü / "adatmódosítás" oldalon a kártyán találod) add meg. Ellenőrizzük, hogy az utalás megérkezett e. (Ha megérkezett, azonnal rögzítjük is itt a profilodhoz és a tagságod aktív) Ha aktív a tagság ellenőrzéskor, azonnal engedélyezzük a csatlakozásodat és hozzá férsz minden tartalomhoz. Ha bármi kérdésed lenne, jelezd nyugodtan!

Már készül ezen felületünk is, aminek a neve "HŐS Terem", azaz ez lesz a Te online edzőtermed. Az edzéseket később itt fogod tudni hétről-hétre elvégezni. És mivel mi hősök nem csak az akció mozgásokat gyakoroljuk, hanem kreatív alkotók is vagyunk, így egyes fegyvereinket mi magunk csináljuk és azok elkészítéséhez itt a "HŐS Terem"-ben sok-sok hogyan készítsd el sablont fogsz találni a "Így készül" menüponton keresztül. Sok-sok kreatív, jópofa és hasznos közös program vár Rád!

Izgalmas úton haladhatunk együtt! Örülünk, hogy itt vagy!

 

HŐS VAGYOK - online gyerek foglalkozás