Szia ! Üdv a HŐS Teremben!

Hős INFÓ:

09.08. | A nyári leállást követően ismét folytatjuk az edzőtermi edzéseket. Csütörtökönként 17-18 óráig várom a kis hősöket!

05.13. | Piliscsabán az edzőtermi edzések folytatódnak. Aki a közelben lakik szeretettel várjuk péntekente 16:00-17:00-ig. A részvételi létszám korlátozott, így előtte feltétlenül érdeklődj, hogy tudsz e csatlakozni.

05.07 | Nézd meg, hogy legutóbbi mini forgatáson milyen szuper hős jelenetek készültek. Facebook oldalunkon megtalálod őket 2021. májusi feltöltéssel. Bot, kard, nunchaku és pöröly. Szuper ügyes és szorgamas hősökkel látványos eredmények születnek. 🙂💪 Csak bátorítani tudlak, hogy csatlakozz!

03.30 | Az első leckesorozatot (modult) már meg is rendelheted regisztráció után. A Nunchaku #1-es modul alapokkal foglalkozik. 9 db 5-10 preces videót tartalmaz, amelyeken keresztül segítelek a nunchaku forgatás első lépéseiben. Az 1. lecke ingyenesen megtekinthető!!! Keresd a "leckék" menüponton keresztül!

03.09 | Készülnek a leckék! 5-10 perces videók segítségével lépésről-lépésre haladhatsz hamarosan a nunchaku, majd kard, bot, pöröly és kard+pajzs technikák tanulásával. Egymás után kerülnek feltöltésre!

01.25. | A "készítsd el" oldalon már a pöröly  késztés sablonja is elérhető!!! Hajrá! Legyen saját pörölyod!! :)

01.25 | Ezen oldal egyes tartalmai jan. 25-től csak aktív tagsággal érhető el! Ha ilyet tapasztalsz, hosszabbítsátok meg a tagságot! Csak egy-két lépés. Infó itt »

Érdemes benézni a "készítsd el" oldalra!!! Felkerült egy új sablon!

FIGYELEM! Január 11-től AKTÍV tagjaink fogják csak elérni ezen oldal tartalmait! Addig kérlek aktiváld a tagságod HA még nem lenne... Fent találsz egy AKTÍV / NEM aktív jelzést a TAGSÁGODDAL kapcsolatban. Ha nem aktív, a tagság meghosszabbításról ide kattintva olvashatsz » 

Boldog Új Évet!!! 😊 Igazán vidám és fejlődésben, szorgalomba és kitartásban gazdag 2021-es évet kívánok! 

ÉLŐ EDZÉS-en részvétel !!! Csatlakozás a zárt csoporthoz Jelenleg a teljes HŐS foglalkozás a "HŐS VAGYOK - Edzés" zárt, facebook csoportban zajlik ... Ha befizetted a tagsági díjat, tagságod aktív, keresd fel a csoportot és csatlakozz. Csatlakozási kérelemnél "Egyéni jelszónak"  a tagsági azonosítódat (itt a menü / "adatmódosítás" oldalon a kártyán találod) add meg. Ellenőrizzük, hogy az utalás megérkezett e. (Ha megérkezett, azonnal rögzítjük is itt a profilodhoz és a tagságod aktív) Ha aktív a tagság ellenőrzéskor, azonnal engedélyezzük a csatlakozásodat és hozzá férsz minden tartalomhoz. Ha bármi kérdésed lenne, jelezd nyugodtan!

Már készül ezen felületünk is, aminek a neve "HŐS Terem", azaz ez lesz a Te online edzőtermed. Az edzéseket később itt fogod tudni hétről-hétre elvégezni. És mivel mi hősök nem csak az akció mozgásokat gyakoroljuk, hanem kreatív alkotók is vagyunk, így egyes fegyvereinket mi magunk csináljuk és azok elkészítéséhez itt a "HŐS Terem"-ben sok-sok hogyan készítsd el sablont fogsz találni a "Így készül" menüponton keresztül. Sok-sok kreatív, jópofa és hasznos közös program vár Rád!

Izgalmas úton haladhatunk együtt! Örülünk, hogy itt vagy!

 

HŐS VAGYOK - szuperhős gyerek foglalkozás